Retourneren mag na de verbouwing Advies & hulp bij het samenstellen Op werkdagen voor 21:00 besteld? Dezelfde dag verstuurd!
Alle categorieën
Menu sluiten
Andere klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh - wees verzekerd van de beste kwaliteit & service
Bakeliet_zwart_stopcontact_inbouw_THPG_173038 Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_inbouw_vierkant_afdekraam_jaren_30_schakelmateriaal_THPG Bakeliet stopcontact VT wonen zwart Zwart stopcontact van bakeliet in ronde vorm in duurzame keuken Tv commercial van Quooker in combinatie met zwarte stopcontacten Zwarte stopcontacten gemaakt van bakeliet van De Oude Schakelaar Zwart_bakeliet_stopcontacten_penaarding Zwart stopcontact, een bakeliet stopcontact in een zwarte keuken met grijze tegels Dubbel_zwart_stopcontact_bakeliet Afmetingen-bakeliet-schakelmateriaal Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_inbouw_binnenwerk_jaren_30_schakelmateriaal_THPG Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_inbouw_penaarde_jaren_30_schakelmateriaal_THPG Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_inbouw_rond_penaarde_jaren_30_schakelmateriaal_THPG_penaarding Bakeliet_zwart_stopcontact_draaischakelaars_viervoudig_inbouw_jaren_30_schakelmateriaal_THPG Bakeliet stopcontact inbouw kinderbeveiliging Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_randaarding_THPG Jaren 30 schakelmateriaal
Bakeliet_zwart_stopcontact_inbouw_THPG_173038 Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_inbouw_vierkant_afdekraam_jaren_30_schakelmateriaal_THPG Bakeliet stopcontact VT wonen zwart Zwart stopcontact van bakeliet in ronde vorm in duurzame keuken Tv commercial van Quooker in combinatie met zwarte stopcontacten Zwarte stopcontacten gemaakt van bakeliet van De Oude Schakelaar Zwart_bakeliet_stopcontacten_penaarding Zwart stopcontact, een bakeliet stopcontact in een zwarte keuken met grijze tegels Dubbel_zwart_stopcontact_bakeliet Afmetingen-bakeliet-schakelmateriaal Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_inbouw_binnenwerk_jaren_30_schakelmateriaal_THPG Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_inbouw_penaarde_jaren_30_schakelmateriaal_THPG Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_inbouw_rond_penaarde_jaren_30_schakelmateriaal_THPG_penaarding Bakeliet_zwart_stopcontact_draaischakelaars_viervoudig_inbouw_jaren_30_schakelmateriaal_THPG Bakeliet stopcontact inbouw kinderbeveiliging Bakeliet_zwart_stopcontact_wandcontactdoos_WCD_randaarding_THPG Jaren 30 schakelmateriaal Jaren 30 schakelmateriaal

Bakeliet stopcontact zwart inbouw

16,50 incl. btw
✔ Retourneren mag na de verbouwing: Voor 21:00 uur besteld (op een werkdag) morgen bezorgd
Budget krap - bekijk dan ons huismerk Direct leverbaar - ook af te halen Ervaar het product - in onze inspiratieruimte Wij zijn er voor je - als je er niet uitkomt Wat overgehouden? Retourneer na afronding

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact op. Wij helpen je graag verder.

Specificaties

Productomschrijving

Bakeliet stopcontact (inbouw) - Zwart bakeliet stopcontact 

De magische woorden voor een karakteristiek interieur? Eenheid en een unieke touch. Laat dat nu precies zijn wat een zwart bakeliet stopcontact met zich meebrengt. Tover elke kamer om tot een stijlvolle ruimte met deze ambachtelijke stopcontacten. Dankzij de consistente en originele uitstraling is thuiskomen elke dag weer een feestje.

Pluspunten

 • Authentieke uitstraling met eigentijdse techniek

 • Elk stopcontact is uniek dankzij ambachtelijk handwerk

 • Sfeervolle bakeliet glans 

 • 5 jaar garantie

 • Snelle en gemakkelijke montage

Minpunten

 • Breekbaar (vooral tijdens montage bij te strak vastdraaien)
 • Prijziger dan het huismerk
 • Meerprijs voor kinderbeveiliging

Varianten
Je kan het zwarte bakeliet stopcontact in 3 varianten bestellen. Staat jouw woning in Nederland? Dan kan je voor ‘randaarding’ met of zonder kinderbeveiliging kiezen. Woon je in België of Frankrijk? Dan heb je een bakeliet stopcontact met ‘penaarding’ nodig. Dit kan je bovenaan de pagina aangeven bij ‘kies je stopcontact’. 

 

 1. Nederland – bakeliet stopcontact met randaarding

 2. Nederland – bakeliet stopcontact met randaarding en kinderbeveiliging

 3. België en Frankrijk – bakeliet stopcontact met penaarding en kinderbeveiliging

 

Waarom De Oude Schakelaar?

 • Klanten geven ons een 9.6/10

 • Verbouwing? Retourneren mag ook wanneer die klaar is.

 • Wachten staat niet in ons woordenboek. Alles is direct leverbaar!

 • Wij staan altijd voor je klaar voor persoonlijk advies

 • Jouw schakelaar is van ambachtelijke Duitse kwaliteit

 

Maak het zwarte bakeliet stopcontact af met een bijpassend afdekraam

De afdekramen zijn niet inbegrepen. Zo heb je de mogelijkheid om het afdekraam te kiezen dat bij jouw wensen past. Kies onderaan de pagina jouw favoriete afdekraam om de zwarte schakelaar compleet te maken. 

 

Vierkante afdekramen

De finishing touch voor een karakteristiek gestylde woning. Met deze vierkante afdekramen transformeer je jouw woning om in een stijlvol en authentiek thuis. En schilder- of stucwerk? Maak je daar maar geen zorgen over. De vierkante bakeliet afdekramen zorgen voor een prachtige afwerking. Heb je meerder schakelmateriaal naast elkaar? De ambachtelijke afdekramen zijn zowel enkelvoudig als twee-, drie- en viervoudig te bestellen.

 

Ronde afdekramen

Schakelmateriaal? Dat noemen we hier pareltjes voor op de muur. Met deze ronde bakeliet afdekramen veranderen jouw zwarte stopcontacten in ambachtelijke sieraden en ordinaire muren in krachtige kunstwerken. Heb je meerder schakelmateriaal naast elkaar? De ronde bakeliet afdekramen zijn gemakkelijk samen te voegen zodat er één rij ontstaat met verschillende afdekramen aan elkaar óf met ruimte ertussen. Dit kan je doen door de verschillende ronde afdekramen naar jouw wens samen te voegen. Afdekramen met vlakke eindstukken kunnen bijna naadloos naast elkaar geplaatst worden voor een strak geheel. 

 

Let op: ronde afdekramen kunnen niet geplaatst worden op een vierkante inbouwdoos. 

Productinformatie
Kleur Mooi glanzend zwart (RAL-kleurcode: 9005)
Materiaal Bakeliet
Vorm Rond, vierkant of een meervoudig afdekraam, zie producten onderaan
Waterdicht Nee (IP-waarde 20: geschikt voor droge ruimtes)
Afmetingen Diameter inclusief afdekraam 82 millimeter en inbouw diepte 29 millimeter
Spanning 250v
Toepassing Keuze uit randaarding voor Nederland of penaarding voor Belgie


Voordelen
1. Ambachtelijk gemaakt zoals vroeger
Onze fabrikant in Duitsland produceert bakeliet sinds 1909. Zij maken het bakeliet stopcontact voor De Oude Schakelaar op dezelfde wijze als 109 jaar geleden: met de hand en met het hart.
2. Gecertificeerde veilige producten
Onze stopcontacten hebben een CE-markering en VDE-keurmerk. Oftewel, jouw bestelling voldoet aan strenge Europese eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu.
3. Eén van de hoogst beoordeelde webshops
De Oude Schakelaar is met een 9,5 gemiddeld één van de hoogste beoordeelde schakelmateriaal webshops van Nederland en België.

Varianten
Je kunt het bakeliet stopcontact (inbouw) in 3 smaakjes bestellen. 
Welk stopcontact je nodig hebt geef je door boven de bestelknop bij: ''Kies je stopcontact''.
1. Bakeliet stopcontact voor Nederland met randaarding THPG 173038 (meest gekozen)
2. Bakeliet stopcontact voor Nederland met randaarding en kinderbeveiliging THPG 174527
3. Bakeliet stopcontact voor Belgie met penaarding en kinderbeveiliging THPG 175833
De voorkeur geef je door bij de vraag: ''welk stopcontact heeft u nodig?''

Klantervaringen
''Snelle handeling en persoonlijk bericht op de rekening. Dit werd zeer op prijs besteld! Het eerste gedeelte van de stopcontacten/schakelaars is besteld en de volgende bestelling komt binnenkort!!​''
- Anneke, Hallum (bron KiYoh)
''Mooie producten. precies wat ik zoek om mijn huis in de originele tijd in te richten. zo word zelfs een stopcontact onderdeel van de versiering.''
- Anny, Alblasserdam (bron KiYoh)
''Je Wordt goed geholpen. Ik was een onderdeel vergeten te bestellen en ik kreeg zonder daarom gevraagd te hebben (voordat de bestelling op de bus ging) een mailtje of ik de vergeten artikelen nog toe wilde voegen om het compleet binnen te krijgen. Heel fijn!''
- Chiel, Etten-Leur (bron KiYoh)

Veelgestelde vragen

1: Wat voor afdekramen zijn er?
Je kunt kiezen uit rond of vierkant. 
2: Is het mogelijk om meerdere stopcontacten naast of onder elkaar te monteren?
Bij vierkant kies je een enkel, 2-voudig, 3-voudig of 4-voudig afdekraam. 
Bij rond kies je een enkel afdekraam, een rond afdekraam eindstuk met 1 vlakke kant (met 2 tegen elkaar aan heb je een dubbe afdekraam), of een midden afdekraam met 2 vlakke kanten (in combinatie met 2 afdekramen eindstuk kun je de rij zo lang maken als jij wilt).
3: Kun je het stopcontact eenvoudig aansluiten?
Jazeker, monteren is makkelijk. In de verpakking vind je een gebruiksaanwijzing. Hierin staat stap-voor-stap hoe je de bakeliet stopcontact inbouw aansluit.
4: Wat voor inbouwdoos heb je nodig?
Het stopcontact is zo ondiep gemaakt dat deze in vrijwel alle inbouwdozen geplaatst kan worden. Het stopcontact is altijd goed vast te zetten in de inbouwdoos door de 2 schroef klauwen en met 4 schroefmogelijkheden.
Als je nieuwe inbouwdozen laat plaatsen kies dan voor enkele ronde inbouwdozen. Iedere stopcontact heeft een eigen inbouwdoos nodig. Meer montagetips zijn hier te lezen.
5: Wat is het verschil tussen een stopcontact, wandcontactdoos en WCD?
Er is geen verschil. Wandcontactdoos is een ander woord voor stopcontact en WCD is de afkorting voor wandcontactdoos.
6: Wat zijn de aansluit mogelijkheden van dit bakeliet stopcontact inbouw? 
Dit laten we graag aan je zien. Via youtube kun je deze video's bekijken zodat je het bakeliet stopcontact romdom kan bekijken. 

Belangrijk!
Het afdekraam (rond of vierkant) dient afzonderlijk besteld te worden. Zie onderstaande relevante producten voor de keuze in afdekramen.

Stel je schakelmateriaal samen

Ga je voor vierkante afdekramen?
Ga je voor vierkante afdekramen?

Of ga je voor ronde afdekramen?
Of ga je voor ronde afdekramen?

Ga naar bestellen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@deoudeschakelaar.nl +31332857984 Whatsapp icon Whatsapp