Heb je een vraag? Bel ons gerust Op werkdagen voor 21:00 besteld? Dezelfde dag verstuurd! Retourneren mag na de verbouwing
Alle categorieën
Menu sluiten
Heb je onze nieuw lijn mat zwart al ontdekt? Deze maand te zien op de cover van VTwonen
Home / Retourneren

Retourneren

De wettelijke bedenktijd van 2 weken vinden wij veel te kort. Daarom mag je bij ons retourneren als je klaar bent met de verbouwing zelfs tot 1 jaar na aankoop. Kortom, geen verbouwstress als het aan ons ligt.

Wil je iets ruilen? 
Bestel en betaal dan via de website wat je graag wilt ontvangen en stuur retour wat je niet meer gebruikt via onderstaande instructie.

Je mag ook retourneren na afronding van het project (binnen 1 jaar na aankoop) zodat je dan alles in 1 keer terug kunt sturen wat je over hebt gehouden. Je ontvangt binnen een week je geld terug als je een product retourneert. Hier zijn maar enkele voorwaarden voor

  • Je mag het product zien, voelen en testen.
  • Als je meerdere identieke artikelen besteld dan is ons advies om maar 1 artikel te openen zodat de andere artikelen in nieuwstaat blijven.
  • Mits het onbeschadigd, voorzien is van de verpakking en door ons nog te verkopen is als nieuw krijg je gewoon geld terug.

Link: Download hier het retourformulier zodat je de producten makkelijk kunt retourneren.

Retouradres
Een ingevuld retourformulier met daarop je naam is belangrijk. Dan weten we dat het pakket van jou afkomstig is en kunnen we ook het geld teruggstorten.
De Oude Schakelaar
Faradaystraat 14
6718 XT Ede 
Nederland