Zwart-schakelmateriaal

Je kunt tegenwoordig geen woonmagazine meer openslaan of je ziet zwart schakelmateriaal. Het is dan ook een echte eyecatcher voor in je huis. En of je nu gaat voor vierkante afdekramen met strakke lijnen of sfeervolle en authentieke ronde afdekramen, bij ons kun je voor beiden terecht! De verzending is gratis en je hebt 1 jaar recht op retourneren. Hieronder vind je een overzicht van al ons zwart schakelmateriaal. Je kunt ook een selectie maken: zwart stopcontact of zwarte schakelaar

Bezig met laden...
  • https ✓ Klanten geven ons een 9.5/10
  • tag_faces ✓ Advies & hulp bij het samenstellen
  • favorite_border ✓ Retourneren mag na de verbouwing

Zwart schakelmateriaal is helemaal hot! Niet zo vreemd, want het mag gezien worden en het geeft je huis net dat beetje extra. Het is dan ook de absolute favoriet bij de renovatie van bijvoorbeeld monumenten, boederijen en villa's. Maar het past natuurlijk in iedere woning! Zo vormt het ook de perfecte match met industrieel wonen. Door de robuuste uitstraling en stoere en stevige materialen voegt het net die rauwe look en dat vintage tintje aan je interieur toe.


Rond of vierkant inbouw schakelmateriaal

Ons zwart schakelmateriaal is er met vele functies:

  • Schakelaar – wisselschakelaar, serieschakelaar, kruisschakelaar en pulsschakelaar in standaard, kiep (tuimel), dubbele kiep en draai;

  • Dimmer – voor halogeen- en gloeilampen of LED;

  • Stopcontact – voor Nederland randaarding (randaarde);

    voor België penaarding (penaarde);

  • Andere functies zoals UTP (netwerk), USB en CAI (kabel).


En bij allemaal kun je kiezen uit twee uitvoeringen: die met vierkante afdekramen en die met ronde afdekramen. Je bepaalt daarbij eerst de functie die je wilt gaan gebruiken en vervolgens welk vorm het beste bij je woning past. Er zijn vierkante en ronde zwarte afdekramen voor een enkele, dubbele, 3-voudige of 4-voudige opstelling.

Tip: heb je nu vierkant schakelmateriaal inbouw, vervang dat dan met onze vierkante afdekramen. Dit voorkomt dat je de muur opnieuw moet verven en is dus heel makkelijk en snel toe te passen. En wil je later toch liever rond, dan bestel je alsnog onze los verkrijgbare ronde afdekramen.


Uitstraling

Koop je elders zwarte schakelmateriaal van merken als Gira, Jung, Berker, Peha, Busch Jaeger en Nico dan kun je meestal slechts kiezen uit vierkante vormen en plastic materialen met weinig tot geen uitstraling. Hoe anders is dat bij ons!

Bij De Oude Schakelaar is het zwarte schakelmateriaal gemaakt van echt bakeliet met een lichte glans; tussen mat en glanzend in. En waar goedkoop zwart schakelmateriaal na een aantal jaar duidelijk verkleurd, blijft bakeliet ook na tientallen jaren prachtig op kleur en hooguit iets matter worden. Maar omdat het een oerdegelijk, geperst materiaal betreft, kun je bakeliet net als bijvoorbeeld autolak weer keurig oppoetsen. En mochten er kleine beschadigingen zijn, dan poets je die ook eenvoudig weer weg!


Opbouw schakelmateriaal

Ben je op zoek naar zwart schakelmateriaal opbouw, dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij hebben een opbouw lijn voor zowel binnen als voor buiten. En deze laatste is spatwaterdicht met een vochtbescherming van IP44. Bekijk ons assortiment retro schakelmateriaal opbouw