Zwart schakelmateriaal is een eyecatcher. Ga voor vierkante afdekramen met strakke lijnen of sfeervolle en authentieke ronde afdekramen. Bestel bij ons zwart schakelmateriaal en krijg altijd gratis verzending. Voorkom verbouwstress door 1 jaar recht op retourneren. Bekijk hier een zwart stopcontact of zwarte schakelaar. 
Bezig met laden...
  • local_shipping ✓ Voor 22.00u besteld, morgen in huis
  • tag_faces ✓ Klanten geven ons een 9.5/10
  • favorite_border ✓ Gratis verzending én 1 jaar recht op retourneren i.p.v. 14 dagen

Zwart schakelmateriaal is hot!

Zwart schakelmateriaal mag gezien worden!

Valt het je ook op dat er in woonmagazines steeds meer zwart schakelmateriaal staat? 
Het past in iedere woning en dit zwarte schakelmateriaal verkleurd niet

Ga jij voor rond en zwart schakelmateriaal? 

Kies eerst de functie en dan een zwart afdekraam naar keuze. Keuze tussen ronde en vierkante afdekramen. Maak een statement met schakelmateriaal dat gezien mag worden. Favoriet bij de renovatie van monumenten en villa's. 

Zwart schakelmateriaal is de perfecte match met industrieel wonen. Robuuste uitstraling met gebruikt van stoere en stevige materialen. Het zwarte schakelmateriaal wordt gemaakt van echt bakeliet! Het heeft een rauwe look en geeft een vintage tintje aan je interieur. Een echte eyecathcer voor de muur.  


Of wil je de stopcontacten en schakelaars vervangen voor vierkant zwart schakelmateriaal?
Het vierkante zwarte schakelmateriaal heeft een licht glanzende uitstraling en een ronde hoek afwerking. Hierdoor komt het vriendelijk en rustiger over. Dit valt in de smaak bij interieur architecten. 
Er zijn zwarte afdekramen voor een enkel, dubbel, 3-voudig of 4-voudige opstelling. 

Heb je nu vierkant schakelmateriaal inbouw?
Als je dit vervangt voor zwart schakelmateriaal inbouw kies dan voor een vierkant afdekraam. Je kunt het dan makkelijk en snel vervangen zonder de muur te schilderen. Wil je later toch rond? Dan bestel je losse afdekramen. 

Is het zwarte schakelmateriaal mat of glanzend? 
Het schakelmateriaal heeft niet mat, het heeft een lichte glans, geen hoogglans. Bakeliet wordt na tientallen jaren matter waar goedkoop zwart schakelmateriaal verkleurd. Bakeliet is een geperst materiaal. Hierdoor is het net als een autolak te poetsen mocht het matter worden of als er ooit een beschadiging op komt. 

Wist je dat er weinig keuze is in zwart schakelmateriaal? 
Het meeste is vierkant en plastic en heeft weinig uitstraling. Het zwarte schakelmateriaal van Gira, Jung, Berker, Peha, Busch Jaeger en Nico onderscheid zich niet en heeft een goedkope uitstraling.

is er ook zwart schakelmateriaal opbouw?
Ja, er is zwart schakelmateriaal opbouw. Er is een opbouw lijn voor binnen en voor buiten. Het schakelmateriaal opbouw voor buiten is spatwaterdicht en heeft een vochtbescherming IP44.