Heb je een vraag? Bel ons gerust Op werkdagen vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd Retourneren mag na de verbouwing
Alle categorieën
Menu sluiten
Shop jouw mat zwarte, glanzend zwarte of witte schakelaars en stopcontacten tegen een hele aantrekkelijke prijs
Home / Rond By Prado

rond schakelmateriaal en accessoires

Met rond schakelmateriaal voeg je een subtiel statement toe aan je interieur. Het randloze design is minimalistisch, innovatief en integreert naadloos in je wand. Niet alleen transformerend, ook ontzettend makkelijk te installeren - en dat in vrijwel elke muur.

Rond 2.0 stopcontact wit
Rond 2.0 stopcontact zwart
Rond 2.0 dubbel stopcontact wit minimalistisch schakelmateriaal
Rond 2.0 wit stopcontact brons en een bronze schakelaar in ronde vorm
Rond 2.0 wit stopcontact brons Rond By Prado Rond IO
Rond 2.0 stopcontact zwart canon de fusil dark donkergrijs antraciet high end Belgie penaarding

Minimalisme rond

Wil je graag ontdekken hoe jouw favoriete ronde stopcontact of schakelaar schittert in een prachtige woning? Laat je betoveren door de veelzijdige mogelijkheden op onze inspiratiepagina of beleef het zelf in onze inspiratieruimte.

De inspiratiepagina biedt een overvloed aan ideeën, terwijl de inspiratieruimte een tastbare ervaring biedt, zodat je de stijl en functionaliteit van deze elementen kunt ervaren in een realistische setting. Ontdek de perfecte combinatie van vorm en functie die jouw woonruimte naar een hoger niveau tilt!

Multifit houder <strong>voor in hout, fineer en steen</strong>

Multifit houder voor in hout, fineer en steen

Of het nu gaat om een keukeneiland of een nachtkastje - de multifit houder integreer je zonder moeite in plaatmateriaal. Wat je daarvoor nodig hebt? Een gat van Ø48 mm en een paneeldikte van 8-30 mm.

Ontdek meer

Retrofit stucring voor in gestucte wanden

Nieuwbouw of renovatie project - een rond retrofit stopcontact of schakelaar integreer je naadloos in je muur. Hiervoor maak je gebruik van de 'standaard' ronde of vierkante universele Ø68 inbouwdozen.

Ontdek meer
Backfit houder, <strong>fits in hout, fineer en steen</strong>

Backfit houder, fits in hout, fineer en steen

Met de backfit houder kun je trimless stopcontacten en schakelaars installeren in hout, fineer en steen. Vereist een gat van Ø48 en een paneeldikte van 19 mm. Zonder sierlijst of met een kleine sierlijst? De keuze is aan jou.

Bekijk producten