Kleur Zwart of wit.
Inbouw Kies de functie en kies een afdekraam: rond, vierkant of meervoudig.
Opbouw Met de opbouwrand kan het inbouw assortiment als opbouw gemonteerd worden.

↓ Scroll naar beneden om het gehele assoriment te zien.

 

 Weergave:


Bezig met laden...
  • local_shipping ✓ Altijd gratis verzending
  • grade ✓ 1 Jaar bedenktijd i.p.v. 14 dagen
  • thumb_up ✓ 99% van onze klanten beveelt ons aan

Retro schakelmateriaal

Retro schakelmateriaal is een veel gebruikte term voor bakeliet en porselein schakelmateriaal. Schakelmateriaal is de verzamelnaam voor stopcontacten en schakelaars. Retro schakelmateriaal is vroeger in meerdere kleuren  geleverd. Waaronder zwart, grijs, antraciet, bruin en wit. Het eerste retro schakelmateriaal was opbouw voor montage op de muur. Later is er ook retro inbouw schakelmateriaal uitgevonden zoals wij dat vandaag de dag nog steeds toepassen.
Bij ons vindt je een assortiment retro schakelmateriaal wat zo dicht mogelijk de authentieke originele details van je woning behouden. Dit geeft de woning karakter en dat zorgt voor een meerwaarde en maakt een woning die klopt qua originele details gewild. Kort samengevat vindt je bij ons modern schakelmateriaal in een oud jasje.

Wat is echt typisch een retro schakelmateriaal?

In eerste instantie heeft het zwarte schakelmateriaal echt een retro uitstraling. Wil je echt voor retro gaan? Kies dan een zwart retro schakelmateriaal opbouw. Heb je nu al inbouw schakelmateriaal en wil je voor retro gaan? Kies dan voor een retro schakelmateriaal rond. Dit zit eruit als een oud retro schakelmateriaal maar het is een nieuw en veilig reproductie.

Dit schakelmateriaal past perfect in een retro interieur of in in een industriele loft. De bakeliet afwerking werd in de twintigste eeuw toegepast. 

Ik zoek Niko inter70 retro schakelmateriaal maar kan het niet vinden. 

Het Niko inter70 retro schakelmateriaal in zwart en grijs vindt je niet bij ons. Dit is ook een type retro schakelmateriaal maar een moderner type en nog veelvuldig verkocht tot in de jaren 70.
Jung heeft ook vroeger geproduceerd. Echter is geen reproductie te koop wat op de oude Jung serie lijkt.