Retourneren mag na de verbouwing Advies & hulp bij het samenstellen Op werkdagen voor 21:00 besteld? Dezelfde dag verstuurd!
Alle categorieën
Menu sluiten
Andere klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh - wees verzekerd van de beste kwaliteit & service
Bakeliet_opbouw_stopcontact_randaarding_schakelmateriaal Dubbel opbouw stopcontact bakeliet zwart retro Afmetingen opbouw schakelmateriaal IP20 Bakeliet opbouw schakelmateriaal opbouw zwart Zwart_bakeliet_opbouw_schakelmateriaal Bakeliet opbouw schakelmateriaal zwart.jpg Bakeliet_opbouw_stopcontact_randaarding_schakelmateriaal.jpg_zwart Bakeliet_opbouw_stopcontact sch__penaarding_schakelmateriaal Bakeliet_opbouw_stopcontact sch__penaarding_zwart Zwart_schakelmateriaal
Bakeliet_opbouw_stopcontact_randaarding_schakelmateriaal Dubbel opbouw stopcontact bakeliet zwart retro Afmetingen opbouw schakelmateriaal IP20 Bakeliet opbouw schakelmateriaal opbouw zwart Zwart_bakeliet_opbouw_schakelmateriaal Bakeliet opbouw schakelmateriaal zwart.jpg Bakeliet_opbouw_stopcontact_randaarding_schakelmateriaal.jpg_zwart Bakeliet_opbouw_stopcontact sch__penaarding_schakelmateriaal Bakeliet_opbouw_stopcontact sch__penaarding_zwart Zwart_schakelmateriaal Zwart_schakelmateriaal

Bakeliet opbouw stopcontact zwart wandcontactdoos

27,50
25,42 incl. btw
✔ Retourneren mag na de verbouwing: Voor 21:00 uur besteld (op een werkdag) morgen bezorgd
Budget krap - bekijk dan ons huismerk Direct leverbaar - ook af te halen Ervaar het product - in onze inspiratieruimte Wij zijn er voor je - als je er niet uitkomt Wat overgehouden? Retourneer na afronding

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact op. Wij helpen je graag verder.

Specificaties

Productomschrijving

Bakeliet stopcontact (opbouw) zwart

 
Productinformatie
Kleur Mooi glanzend zwart (RAL-kleurcode: 9005)
Materiaal Bakeliet
Vorm Rond
Waterdicht Nee (IP-waarde 20: geschikt voor droge ruimtes)
Afmetingen Diameter (breedte) 62 millimeter en hoogte 50 millimeter
Spanning 230v
Aarding Keuze uit randaarding voor Nederland of penaarding voor België


Voordelen
1. Ambachtelijk gemaakt zoals vroeger
Onze fabrikant in Duitsland produceert bakeliet sinds 1909. Zij maken jouw stopcontact op dezelfde wijze als 109 jaar geleden: met de hand en met het hart.
2. Gecertificeerde veilige producten
Onze stopcontacten hebben een CE-markering en VDE-keurmerk. Oftewel, jouw bestelling voldoet aan strenge Europese eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu.
3. Eén van de hoogst beoordeelde webshops
De Oude Schakelaar is met een 9,5 gemiddeld één van de hoogste beoordeelde schakelmateriaal webshops van Nederland en België.

Varianten
Je kunt het bakeliet stopcontact (opbouw) in 2 smaakjes bestellen. 
Welk stopcontact je nodig hebt geef je door boven de bestelknop bij: ''Kies je stopcontact''.
1. Randaarding voor Nederland THPG 184200
2. Penaarding voor Belgi
ë THPG 100063
De voorkeur geef je door bij de vraag: ''welk stopcontact heeft u nodig?''

Klantervaringen
''Mooie nieuwe schakelaars in oude stijl. Geaarde stopcontacten, dus veiliger dan de echt oude.​''
- Martijn, Utrecht (bron KiYoh)
''Ik had een aantal vragen die deskundig en correct werden behandeld waaruit een goed advies is voort gekomen. De kwaliteit en uitstraling van het product is heel goed en past mooi in mijn retro hal.''
- Gezinus, Geldermalsen (bron KiYoh)
''Wij zijn zeer tevreden. Goede webshop - mooie artikelen - snelle levering. We willen ons hele huis voorzien van deze mooie \'oude\' schakelaars en stopcontacten, dus komen zeker van tijd tot tijd terug in deze shop.''
- Anja, Utrecht (bron KiYoh)

Veelgestelde vragen

1: Wanneer heb je een bodemplaat nodig? 
In België is een bodemplaat wettelijk verplicht en dit wordt ook gecontroleerd bij de elektrische installatie keuring. 
Mijn advies is om ook in Nederland altijd bodemplaat te gebruiken. Een bodemplaat is bij montage op een (brandbare) houten ondergrond een vereiste, in verband met een veiligere brandwerendheid. Monteer je het stopcontact op een ongelijke ondergrond dan is de bodemplaat een advies zodat het bakeliet minder snel breekt bij de montage en gebruik. Een bodemplaat verdeeld namelijk de krachten gelijkmatig.
2: Is het mogelijk om meerdere stopcontacten naar elkaar te monteren?
De stopcontacten zijn rond dus niet strak tegen elkaar aan te monteren. Het is strak tegen elkaar aan te monteren zodat je de kabel amper ziet. Wil je de stopcontacten strak tegen elkaar aan monteren? Kies dan onze opbouwrand, deze heeft 2 vlakke kanten.
3: Zit er aan voorbereiding voor kabel over de muur?
Ja, dit is mogelijk. Aan de onder- en bovenkant zitten voorbereidingen om een kabel over de muur te kunnen monteren. Ook kan de kabel via de achterkant het stopcontact uit. Kies voor een eye-catcher met een kabel of koperen buis over de muur. 
4: Kun je dit stopcontact eenvoudig aansluiten?
Jazeker, monteren is makkelijk. In de verpakking vind je een gebruiksaanwijzing. Hierin staat stap-voor-stap hoe je het bakeliet stopcontact opbouw aansluit.
5: Is dit stopcontact te monteren op een oude metale lasdoos inbouwdoos?
Ja, dat is mogelijk. In veel jaren 30, jaren 40 en jaren 50 woningen zitten nog metalen inbouwdozen. De metalen dozen zijn te klein om inbouw schakelmateriaal in te monteren. Door de ijzeren adapter kun je het stopcontact goed monteren. Het afdekraam zorgt voor een mooie afwerking. Bestel hier de bakeliet montageplaat, de bakeliet montageplaat is ook leverbaar voor een 2 stopcontacten. 
​​​​​​
Belangrijk!
Bestel de bijpassende bodemplaat voor eenvoudige montage. Bij een montage zonder bodemplaat is de kans op barsten van het bakeliet groter. Bakeliet is een hard materiaal en kan minder kracht dragen dan plastic. Zie onderstaande relevante producten om een bodemplaat te bestellen.

Ga naar bestellen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@deoudeschakelaar.nl +31332857984 Whatsapp icon Whatsapp