We kunnen je een heleboel vertellen over ons porselein en bakeliet schakelmateriaal. Hoe mooi het is en welke varianten er zijn. Maar je moet het vooral zien, voelen en horen. Dat ga je straks in huis tientallen keren per dag doen. Zoals het nostalgische geluid van een bakeliet draaischakelaar. Als je onze schakelaar beweegt en je voelt de kwaliteit, dan word je pas echt verliefd op ons schakelmateriaal. Nou kunnen we je via internet niet aan ons porselein en bakeliet schakelmateriaal laten voelen zodat je voelt dat je iets speciaal in handen hebt, maar we kunnen je wel een hele hoop laten zien. Hieronder zie je een selectie van enthousiaste klanten die hun ervaring met ons en een foto van het eindresultaat delen. Veel plezier bij het rondkijken!

Het verhaal van ons klanten

Beoordeling: Het bakeliet ziet er lekker ouderwets uit, snelle levering en vriendelijke service. 
Type huis: Deze woonboederij uit 1900 is een monumentaal pand.
Gekozen voor: De boederij in Zwijndrecht is meer dan anderhalf jaar verbouwd. Het is nu een fantastische plek geworden om te wonen en te werken. De bakeliet schakelaars en bakeliet stopcontacten geven de authentieke sfeer van vroeger. De moderne trap en taatsdeuren maken het tot een modern huis.
Beoordeling: Prachtig schakelmateriaal, prima service en snelle levering.
Type huis: Charmante vrijstaande ’30 herenhuis
Gekozen voor: Voor het gehele huis gekozen voor zwart bakeliet schakelmateriaal in de ronde uitvoering. 
Boerderij oude hoeven - zwart bakeliet schakelaars Boerderij oude hoeve - zwart bakeliet schakelaars in vierkant afdekraam
Beoordeling: Snelle levering en uitgebreid advies! Dit kom je nog maar weinig tegen.
Type huis: Boederij oude hoeve is gebouwd in 1900. De boederij heeft tevens een bakhuis, vrijstaande schuur en een recent gebouwde, vrijstaande kapschuur. De bewoners hebben de woning voorzien van karakter. 
Gekozen voor: Zwart bakeliet inbouw stopcontacten, bakeliet inbouw schakelaars en bakeliet inbouw dimmers.
Amsterdam - monument uit 1900 met bakeliet schakelmateriaal Amsterdam - Monument uit 1900 met rond bakeliet schakelmateriaal Amsterdam - monument met dubbel bakeliet stopcontact en schakelaar
Beoordeling: Snelle levering en prachtig product, gaan zeker weer bestellen.
Type huis: Uniek appartement in een monument pand in Amsterstam. Sfeervol en karakteristieke woning.
Gekozen voor: Om het karakter van het monument te behouden hebben wij gezocht naar stopcontacten en schakelaar die passen bij de sfeer van toen. Wij hebben gekozen voor zwart bakeliet stopcontacten en schakelaars met ronde afdekramen.
Herenhuis met zwart bakeliet schakelmateriaal met vierkante afdekramen Bakeliet schakelmateriaal in keuken Wandcontactdoos dubbel zwart bakeliet vierkant
Beoordeling: 
Snelle service, betrouwbare antwoorden en geweldige service. Had een schakelaar nodig en wilde een stopcontact retourneren. Was allemaal geen probleem. Wilde een foto van de achterkant van schakelaars. Binnen twee tellen een paar foto's. Onze keuken wordt schitterend ingericht met mooie schakelaars van de Oude Schakelaar.
Huis:
Prachtig herenhuis zoals je deze zo vaak ziet aan de Amsterdamse grachten. Er zijn maar weinig woningen te koop die nog beschikken over originele elementen door de gehele woning, veel siermetselwerk met knipvoegen aan de buitenzijde en daarnaast door prachtig vakmanschap nagenoeg geheel is gemoderniseerd en onderhouden.
Gekozen voor: Zwart bakelieten stopcontacten en bakelieten dimmers met vierkanten afdekramen. 
 
Utrecht Oudegracht - Grachtenpand voorzien van zwart bakeliet schakelmateriaal Utrecht Oudegracht - Industriële muur met vierkant zwart bakeliet stopcontact
Beoordeling:
Mooie schakelaars en stopcontacten. Helemaal in stijl.
Type huis: 
Het huis aan De Oude Gracht in Utrecht op de hoek van de Brandstraat is de voormalige rooms-katholieke Paus Adriaan School uit 1911 die zo’n tachtig jaar later werd verbouwd tot appartementen. 
Gekozen voor: Zwart bakeliet stopcontacten en zwart bakeliet schakelaars met een vierkant afdekraam.
Woonboederij met zwart bakeliet stopcontacten en bakeliet schakelaars 2 ronde zwart bakelieten stopcontacten
Beoordeling: De Oude Schakelaar denkt werkelijk mee met de klant. Ik had een aantal artikelen besteld die qua design niet met elkaar matchen, was mij niet eens opgevallen, maar een medewerker van de Oude Schakelaar wel. Prompt kreeg ik een mail waarin ik de vraag werd gesteld of ik het bestelde werkelijk wenste te ontvangen of dat ik wellicht een keuzefout had gemaakt. Daarop heb ik graag hun advies gevolgd. Top service!
Huis: De nieuwbouw woonboederij is door de authentieke elementen waaronder de kleine steen met dunne voeg, mooie sierplinten, oud deurbeslag en het retro bakeliet schakelmateriaal een wel heel mooi en comfortabel huis geworden.
Gekozen voor: Zwart bakeliet schakelmateriaal in de ronde uitvoering. 
België notariswoning uit de 19e eeuw met porselein schakelmateriaal Belgische 19e eeuwse notariswoning voorzien van porselein schakelaar Porseleinen stopcontacten met penaarding voor een 19e eeuwse notariswoning uit Belgie 19e eeuwse notariswoning voorzien van een porselein draaischakelaar
Beoordeling: Goede en duidelijke beschrijvingen op de site. Snelle service en alles correct verpakt. De materialen zijn degelijk en natuurlijk geweldig mooi. Prachtig schakelmateriaal, prima service en snelle levering.
Type huis: Exclusief gerenoveerde notariswoning in België uit de 19e eeuw met authentiek koetshuis.
Gekozen voor: Porselein schakelmateriaal voor een gedeelte van de woning. De porselein draaischakelaars en porselein stopcontacten passen perfect bij de sfeer die wij willen creëren.
Moderne Belgische villa voorzien van rond wit bakeliet schakelmateriaal Ronde wit bakeliet schakelaars en een rond wit bakeliet stopcontact met penaarding in moderne villa in Belgie
Beoordeling: Zeer snelle en prettige webshop met de allermooiste producten voor in je huis. We hebben nog niet één visite gehad, van wie de armaturen van De Oude Schakelaar onopgemerkt bleven. Altijd goed geholpen ivm bijbestellen, omruilen en aanpassen aan de situatie die zich in ons huis voordeed. Top!
Type huis: Uitzondering ruime en moderne villa in een rustige omgeving in België. 
Gekozen voor: Rond wit bakeliet schakelmateriaal. De wit bakeliet ronde schakelaars en wit bakeliet ronde stopcontacten geven een unieke uitstraling terwijl zij door de witte kleur niet opvallend zijn.
Jaren 30 woning - Voorzien van wit bakeliet schakelmateriaal - Duroplast Jaren 30 woning met wit bakeliet schakelaars - Duroplast Jaren 30 woning - drie wit bakeliet schakelaars in 3-voudig afdekraam vierkant  Jaren 30 woning voorzien van wit bakeliet schakelmateriaal - Duroplast
Beoordeling: Zeer vriendelijke benadering, duidelijke omschrijving van de producten en perfecte nazorg! Schakelmateriaal voldoet aan al onze wensen en eisen.
Type huis: Sfeervolle woning uit de jaren 30.
Gekozen voor: Wit bakeliet schakelmateriaal voor het gehele huis. Onder andere wit bakeliet schakelaars met een 3-voudig afdekraam bij de achtergevel en een wit bakeliet schakelaar bij de sfeervolle nis in de muur. 
Jaren 30 woning voorzien van wit bakeliet schakelmateriaal Jaren 30 woning met wit bakeliet schakelaar en zwarte taatsdeur Jaren 30 woning met wit bakeliet schakelaars
Beoordeling: Goede service van De oude schakelaar. Op vragen werd altijd snel en goed gereageerd. De spullen die ik besteld heb zien er perfect en degelijk uit. Alles was zeer zorgvuldig ingepakt in aparte doosjes. Als je van dit soort materialen houdt, maar je durft het niet aan om oud materiaal te gebruiken, dan moet je bij de oude schakelaar zijn.
Type huis: In een prachtige villawijk ligt deze karakteristieke twee-onder-een kapvilla uit de jaren 30. Gekozen voor: Wit bakeliet schakelmateriaal. Er is gekozen voor rond wit bakeliet schakelmateriaal op de begane grond omdat deze laag volledig is verbouwd. Boven hebben wij de bestaande vierkante jaren 80 stopcontacten en schakelaars eenvoudig en 1 op 1 vervangen voor wit bakeliet in de vierkante uitvoering.
Beoordeling: Overzichtelijke website, duidelijk betaalgemak, snelle service en er wordt niet slechts alleen geleverd er wordt zelfs meegedacht. Ik vergat bij een schakelaar een afdekplaat mee te bestellen en ik kreeg keurig een bericht om mij daarop te attenderen. De bestelling werd even on hold gezet en vervolgens na de bestelling compleet te hebben gemaakt alsnog razendsnel uitgevoerd en had ik het pakketje de volgende dag keurig geleverd gekregen via dhl. Meer dan voldoende service en groot vertrouwen om weer een volgende bestelling uit te voeren. In mijn geval geen twijfelmoment om er vijf sterren van te maken.
Type huis: Monumentaal grachtenpand uit de 19e eeuw aan de Herengracht in Amsterdam.
Gekozen voor: Het gehele pand is voorzien van rond en zwart bakeliet schakelmateriaal. Om het monument weer sfeer te geven zijn de plastic stopcontacten en schakelaars vervangen door bakeliet.